https://www.podbean.com/media/share/pb-wrtxt-1458528

Du møder Thomas Laybourn – verdensmester i badminton i 2009, to gange Europamester og stadig optaget af sin store passion; badminton. Han brænder for at inspirere og hjælpe badmintonspillere over hele verden blandt andet med sit globale projekt: Badmintonfamly.com. Thomas er iværksætter med stort I. Nu kan du lære ham nærmere at kende og høre hans bud på hvordan han er blevet en Mental Vinder og hvordan det er fortsat at være så passioneret 9 år efter sit karrierestop.

2.55 Hvad er du optaget af lige for tiden?

8.30 Hvordan har din ”karriere-vej” været i badmintonverdenen? Den har jo været speciel.

10.30 Som 19-årig ”vågner jeg op” efter at have stoppet med badminton som 17-årig.

12.20 Nu er det all-in på badminton i en alder af 22 år. (Tanja Berg roses 12.55-13.15).

14.00 Hvornår begynder du at spille mixdouble på landsholdstræningen?

17.00 Udfordringen ved at skifte fra herredouble til mixdouble – få tingene til at gå op i en højere enhed. Der arbejdes på banen, men også udenfor banen sammen med vores mentale coach.

En snak om hvad der har været bedst – resultaterne eller den personlige udvikling. Og alt det der foregår udenfor rampelyset.

20.55 Hvad er en Mental Vinder for dig? Stor selvindsigt. At lytte – parere – og kaste det ad h… til. Hør om den grønne kasse og de røde mennesker.

23.50 Thomas er verdensmester i at tænke i muligheder og håndtere negative eksterne påvirkninger.

26.00 Min hjerne kan ikke stoppe… den kører 24/7.

28.00 Hvad kendetegner en med mental taber mindset?

28.50 Hør Thomas’ vigtigste værdi; At have det sjovt. Opfordring til alle om at finde sine værdier og ikke mindst leve efter dem.

32.00  Dilemmaet mellem at leve efter sine værdier og have et almindeligt fuldtidsjob, så jeg kan tjene nogen penge. En fysisk og psykisk nedtur, der gjorde mig afklaret.

”Jeg har travlt med at leve” er et motto for Thomas på både godt og ondt.

Lyt til 2. del af interviewet i næste episode og få blandt andet svaret på spørgsmålet: Hvad er beviset på, at du har succes?

Besøg https://badmintonfamly.com/ som Thomas Laybourn er stifter af.

Episoden er en recast af episode #10.

Denne episodes samarbejdspartner er YONEX, Thomas’ og min foretrukne leverandør når det drejer sig om sportsudstyr til ketsjersport.

http://yonex.dk/Cms/

https://www.instagram.com/yonexscandinavia/

https://www.facebook.com/Yonexdk

yonex_logo_beskaaret9uzoj.png