Jeg taber aldrig – enten vinder jeg eller så lærer jeg

Nu udbyder jeg det igen!

Kurset som jeg savnede, da jeg havde 5-7 års badminton trænererfaring og gerne ville hjælpe spillerne endnu mere på det mentale område.

Jeg har sidenhen uddannet mig til NLP Master Coach, læst meget og prøvet meget af på mine spillere – tak til jer for at “spille med”!

Nu afholder jeg onlinekurset:

Mental coaching i badminton

Kurset på 11 timer består af fem moduler á hver to timer og 15 minutter.

Kurset er for trænere, der gerne vil have flere mentale værktøjer i trænerrygsækken.

Det foregår med online undervisning hver 2. søndag kl. 19.00 og med hjemmeopgaver fra gang til gang.

Du får dit eget arbejdshæfte med konkrete mentale værktøjer.

Skynd dig at booke en af de 10 pladser, der er på kurset. Næste kursusstart annonceres i nær fremtid.

Husk at du kan refunderet dele af din kursusudgift hos din kommune.

 

Kurset er tilrettelagt for badmintontrænere, uanset om du træner breddespillere eller elitespillere. De mentale værktøjer er de samme uanset spillernes niveau.

Dit udbytte af kurset vil være:

Efterhånden som du kommer gennem hvert af de fem moduler, får du praktiske værktøjer, eksempler fra den virkelige verden og handlingsorienteret indsigt, som du straks kan anvende i din trænergerning. Kurset er designet til at give dig den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at hjælpe dine spillere på det mental område, så de kan udnytte deres fulde potentiale på tværs af alle fire elementer (teknik, taktik, fysik og mentalt) af badmintonpræstationer på topniveau.

Din underviser er grundlæggeren af ​​Mental Vinder og Mental Vinder Akademiet Bjarne Nielsen. Han er tidligere U23-landstræner i Danmark og tidligere landstræner i Grønland. På nuværende tidspunkt er han cheftræner i Gladsaxe Søborg Badmintonklub.

Bjarne er Elitecoach, NLP-Master Coach, mentaltræner, forfatter og manden bag podcasten Mental Vinder – 1 % bedre hver dag. https://mentalvinder.podbean.com/

Han er også ansvarlig for den mentale del på Badmintonfamly.com.

I dette 11 timers forløb, fordelt på fem moduler af to timer og 15 minutter hver, dykker vi dybt ned i den mentale værktøjskasse og udforsker seks grundlæggende delelementer, der er afgørende for at kunne toppræstere på banen til træning og kamp:

Kort introduktion til de seks delelementer

Motivation

Fokus

Selvtillid

Forberedelse

Kontrol

Visualisering

Du får en arbejdsbog, og der vil være hjemmearbejde fra gang til gang.

Mellem de enkelte moduler, vil der være mulighed for at prøve de mentale værktøjer af på dine spillere.

På det efterfølgende modul evaluerer vi, hvordan det er gået og deler vores erfaringer under kyndig guiding af Bjarne.

 

Undervisningen foregår via Zoom.

Hvert modul bliver optaget på video og delt med dig senest dagen efter undervisningen.

Der er max plads til 10 deltagende trænere.

Undervisningsdatoer:

Datoerne for næste forløb vil blive annonceret i nær fremtid.

 

 

Du får for din investering:

Mental Coaching i Badminton arbejdsbogen

Eksklusive videoer med tidligere topspillere

11 timers undervisning og sparring med Elitetræner og NLP Master Coach Bjarne Nielsen

Uddannelsesbevis – diplom efter at du har gennemført kurset

Din investering er 1.375 kr.

Tilmeld dig her

HK Vittinghus fortæller om sine mentale forberedelser.

Testimonial fra Mathilde Bitterwolf Valby BC, der udtaler følgende om kurset:

“Jeg har lært helt vildt meget.
Først og fremmest hvor vigtigt mental træning er i badminton. Jeg tror ikke det var gået op for mig før, hvor vigtigt det egentlig er, hvor meget det betyder og hvor meget man kan påvirke det.
Og så har jeg selvfølgelig også fået helt vildt mange konkrete redskaber til, hvordan jeg kan arbejde med mine spillere og hjælpe dem til at blive en bedre udgave af sig selv både på banen, men også udenfor banen.

Jeg vil helt sikkert anbefale dette kursus til andre. Jeg tror, der er virkelig mange trænere, der kan få gavn af at kunne arbejde med andre ting end bare hvor hurtigt de kan løbe og hvordan de slår et cut. Ydermere vil vi i badminton gerne være med til at skabe hele mennesker og det hjælper dette kursus med.

Mine spillere har taget virkelig godt imod de mentale værktøjer. Der er mange, af dem som jeg har snakket med om det, der siger, at de er blevet mere bevidste om tingene.
De er blevet bevidste om, at selvom jeg ikke spillede en supergod kamp, så er der nogen gode ting, som jeg kan tage med mig.
Eller at; hov, det betød faktisk noget, at jeg forberedte mig til en kamp. Niveauet på spillerne, som jeg træner er fra U11C til U17 A-spillere.”

Nishant Kautheckar, Indien:

“Kurset var rigtigt godt, og jeg har lært så meget værdifuldt fra dig, Bjarne.”

Joost Quant, Holland:

De diskuterede emner er bestemt ikke kun gældende for topspillere, men for alle typer af spillere. Jeg tror, ​​at udbyttet af kurset er større, hvis man træner turneringsaktive spillere.

De dækkede værktøjer varierer i, hvor besværlige de er. Der var også meget tilgængelige værktøjer. For mig er faget blevet meget mere praktisk og anvendeligt end den fordom, jeg først havde om, at det er lidt vagt.

 

Bjarne har stor erfaring med det mentale i badminton. Han forklarer materialet tydeligt, giver mange praktiske eksempler og han involverer alle i forløbet på en behagelig måde.

 

Læs her hvad en af trænerdeltagerne har delt med mig om værdien af kurset indtil videre efter fire moduler og hvordan hun har hjulpet en spiller:

“Vi havde holdkamp i weekenden, hvor jeg var med som tilskuer. Den ene af vore damer, havde haft en rigtig træls træning dagen før. Normalt hviler hun meget i sig selv, men hun havde stadig den dårlige træning i frisk erindring, og lavede usædvanlig mange fejl. Så var det rigtig fedt at kunne hjælpe med at skifte hendes fokus fra fortid til nutid, og få hende til at hvile i egne evner og tro på sit spil… efter det, vandt hun de resterende 4 kampe – så jeg har lært noget godt og virkningsfuldt på dit kursus Bjarne.”

Du tilmelder dig her

Undervisningsdatoer: Datoerne bliver annonceret i den nærmeste fremtid.

 

 

Badminton er en sport, der ikke kun kræver fysisk styrke og udholdenhed, men også mental styrke.

En badmintonspiller skal udmærke sig på tværs af fire nøgleelementer: Teknisk, taktisk, fysisk og mentalt.

Som træner spiller du en afgørende rolle i at pleje og udvikle disse elementer hos dine spillere.

Uanset om du er en erfaren træner eller har 3-5 års erfaring, vil dette kursus give dig uvurderlig indsigt og praktiske strategier til at løfte din coaching til nye højder på det mentale område.

 

I løbet af dette kursus lærer du, hvordan du:

 

Motiverer dine spillere effektivt ved at udnytte deres indre drive og passion for sporten for at give næring til deres engagement og udholdenhed.

Fokuserer deres opmærksomhed midt i forstyrrelser, så de kan bevare koncentrationen og forblive til stede under højtrykssituationer.

Opbygger selvtillid hos dine spillere, indgyder dem troen på deres evner og modstandskraft til at overvinde tilbageslag og udfordringer.

Optimerer forberedelsesstrategier, og udstyrer dine spillere med mentale rutiner og ritualer for at forbedre deres før-kamp-rutiner og evne til at præstere på højt niveau igen og igen.

Hjælper spillerne med at lave spændingsregulering, og hjælper spillere med at håndtere følelser, stress og pres for at præstere på deres højeste niveau, selv under de mest krævende omstændigheder. Det kan være som favorit i en kamp eller som undertippet.

Udnytter visualiseringens kraft til at forbedre færdighedsudvikling, taktisk overblik og overordnet præstation, og kunne skabe mentale billeder til succes.

 

Efterhånden som du kommer videre gennem hvert af de fem moduler, får du praktiske værktøjer, handlingsorienteret indsigt og eksempler fra den virkelige verden, som du straks kan anvende i din trænergerning. Fra vejledende visualiseringsøvelser til fremme af en udviklings tankegang er dette kursus designet til at give dig den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at frigøre dine spilleres fulde potentiale på tværs af alle fire elementer af badmintonpræstationer på topniveau.

 

Gør dig klar til at tage på en transformativ rejse, der ikke kun vil forbedre dine trænerevner, men også revolutionere den måde, dine spillere griber spillet an på. Lad os dykke ned og låse op for ”hemmelighederne” til at mestre mental coaching i badminton!