MENTAL VINDER KURSUS

 

Bliv en Mental Vinder Ambassadør

Her finder du mere information om mit 7 ugers kursus, som er en personlig udviklingsrejse, hvor jeg er din guide på rejsen til at blive en Mental Vinder – en ambassdør for mental styrke. 

Se de første 5 sider af arbejdsbogen.

Se og hør baggrunden for dette enestående kursus.

 

Anbefalinger fra glade kunder

Fujitsu A/S

Kick off seminar: Hver for sig er vi gode, sammen bliver vi de bedste! “En super god dag, hvor alle deltog aktivt og åbent. Det er en gruppe af meget forskellige personer, med forskellige roller. Bjarne formåede at få alle med hele dagen. Det var en aktiv dag, hvor vi arbejdede sammen i forskellige grupper. Tempoet var tilpas højt til, at det ikke blev kedeligt, og alle var på helt frem til kl. 17.00, hvor det sluttede. Målet med dagen var at få mere fat i vores vindermentalitet, og folk blev udfordret igennem hele dagen. Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi laver sådan et arrangement.”

Laila Nørgaard, Sales Director Fujitsu A/S

Nordisk Film Central Business Support

”Kommunikation, positiv tilgang til livet, domæneteori, vanebrydning – legotårne, tegning… og meget mere. Tak for nogle super inspirerende timer, og efterfølgende refleksioner; Hvordan kommunikerer jeg mine værdier? Hvad er en fantastisk dag? Vanetjek – hvilke vaner skal udskiftes?… Det eneste negative… vi havde kun en halv dag… det burde have været en hel!”

Vibeke Schöler Høgsgaard, Business Support Director, Nordisk Film Central Business Support

Vi havde i dag besøg af Bjarne ved Powerjobsøgerne i Ballerup. Det var et aldeles fremragende foredrag, og for mig, det bedste jeg har oplevet i denne sammenhæng overhovedet. Det er involverende og piller ved os som mennesker også når det hele bliver lidt ubehageligt. At du kan gøre det på kun to timer, vidner en del om dine evner og kompetencer, samt den viden du har i dette felt. Du har vores varmeste anbefalinger.

Erik Jacoby Petersen, Powerjobsøgerne

Bjarne er en aldeles fremragende konsulent på de forskellige parametre, som man skal beherske. Opstart med to vigtige ting:

“Skaber god kontakt mellem deltagerne ved at lade dem lave fysiske øvelser, som giver aktivitet og glæde. Dernæst en kognitiv øvelse, hvor man i grupper af to skal drøfte spørgsmål, valgt ud fra spørgsmål, man trækker, og hvor spørgsmålene er generelt vigtige for den efterfølgende proces. Han styrer på en empatisk og klart fokuseret og yderst relevant den efterfølgende drøftelse mhp at skabe afklaring af struktur og metoder, fordeling af arbejdsopgaver og plan for det videre arbejde. Afslutter meget fint med at give deltagerne lejlighed til at udtrykke begejstring over deres arbejde. Jeg kan meget varmt anbefale Bjarne Nielsen som konsulent til at understøtte udvikling i din forening eller organisation.”

Agnes Hauberg bestyrelsesmedlem i Global Kidz – World Dance Academy

CooperSurgical – Teamdag

Sigi Christiansen, Manager, Commercial & Business Support

Hej med dig 👋
Velkommen her

Skriv dig op til mentale vitaminer en gang om måneden

Vi sender ikke spam. Læs vores persondatapolitik.

Powered by