MENTAL VINDER KURSUS

 

Bliv mentalt stærkere

Her finder du mere information om mit 7 ugers kursus, som er en personlig udviklingsrejse, hvor jeg er din guide på rejsen til at blive en Mental Vinder – en ambassdør for mental styrke.  Bliv mentalt stærkere på 7 uger kurset findes i tre udgaver: BASIS, PLUS og PREMIUM. Se de første 6 sider af arbejdsbogen. Se og hør baggrunden for dette enestående kursus.  

Anbefalinger fra glade kunder

Trine Lassen

“1 times coaching med Bjarne i fredags har givet masser af energi og nye tanker. Jeg glæder mig til at komme i gang med ugen på denne dejlige mandag morgen!

1 uge senere:

Siden vores møde har jeg tænkt meget over, hvordan jeg selv styrer mine tanker, og hvordan jeg ser mig selv. Jeg har kigget på de to tegninger, jeg lavede – og det virker sørme 😉 den højre “dårlige” hånd har selv ikke været fremme!”

Pia Rasmussen

“Jeg er dig dybt taknemmelig for at jeg har adgang til dit Mentale Vinder materiale .

Det er GULD værd for mig, selvom jeg er total ustruktureret i min arbejdsform, når det gælder aftaler med mig selv.  

Men pludselig kan jeg fordybe mig flere timer med at visualisere, skrive taknemmeligheds bog, tegne, skrive Og høre dine podcast interview om og om igen.

Det er bare GULD værd Bjarne 

Tak for dig og at du tror på, at enhver vil kunne lykkes – og støtter, hvis man selv vil gå vejen 🤩

Institutionsleder Egedal kommune

”Humoren var med. Jeg fik arbejdsglæden tilbage og lærte meget om de andre. Jeg har fået sat ord på hvorfor jeg er som jeg er, og handler som jeg gør.

Vurdering 5 af 5 til både Bjarne og selve workshoppen.”

Erik Jacoby Petersen, Powerjobsøgerne

“Vi havde i dag besøg af Bjarne ved Powerjobsøgerne i Ballerup. Det var et aldeles fremragende foredrag, og for mig, det bedste jeg har oplevet i denne sammenhæng overhovedet. Det er involverende og piller ved os som mennesker også når det hele bliver lidt ubehageligt. At du kan gøre det på kun to timer, vidner en del om dine evner og kompetencer, samt den viden du har i dette felt. Du har vores varmeste anbefalinger”.

Maria Vædele Foged Rasmussen

“Her kommer en kæmpe anbefaling fra mig. Jeg læser til dagligt til socialrådgiver, denne uddannelse tager 3,5 år. Hver 10. uge har vi eksamen, hvilket er utroligt ufedt når man lider af eksamensangst. Jeg har prøvet forskellige ting men intet har virket. Det var lige ind til jeg kom til samtale hos Mental vinder. Bjarne Nielsen kan noget, som jeg aldrig har oplevet før. Jeg gik fra at jeg ikke kunne sove om natten hver dag i en uge op til min eksamen, og jeg havde det så skidt. Til at føle mig rolig og med et mentalt overskud. Jeg rystede og var nervøs inden samtalen med Bjarne, da jeg skulle til eksamen dagen efter. Men da jeg gik derfra, var det med en følelse af jeg kan fandme det her. Så tjek lige Mental vinder ud, du vil ikke fortryde det og det er det hele værd. Alle stjerner der kan gives, gives hermed fra mig”

CooperSurgical – Teamdag

Sigi Christiansen, Manager, Commercial & Business Support