https://www.podbean.com/media/share/pb-j59s6-140c9bc

”Min spillerkarriere ser jeg som den uddannelse jeg har taget for at blive en dygtig træner.

Jeg er stolt over at kunne sige; Jeg forsøgte alt, hvad jeg kunne for at blive så god som muligt.

Det er spillerne selv, der skal bære projektet. Man peger altid først på sig selv, hvis der er noget man som spiller er utilfreds med.”

Denne episodes gæst brænder for badminton og hjælper hver dag unge talenter til at blive endnu bedre i sit virke som sportschef og cheftræner i Randers Badmintonklub og i Ikast. Navnet er Sune Gavnholt, som også er landstræner for Færøerne. Han er et ”procesmenneske”, der nyder at være i ”maskinrummet” og udvikle spillerne. Resultaterne kommer i anden række.

Sune er for tiden optaget af evalueringssamtaler af den forgange sæson og planlægning af den kommende badmintonsæson. ”Jeg har mange af de ”usynlige timer” i forbindelse med trænerjobbet og det nyder jeg faktisk.”

Hør hvad ser Sune tilbage på med stolthed?

Sune roser alle de unge spillere i klubben, som uopfordret kontakter ham for at få en samtale.

Vi kommer en tur i Viby J’s ungdomsafdeling, da Sune selv var ungdomsspiller.

Ranglisten bliver der også talt om i denne episode. Den får alt for meget opmærksomhed især i ungdomsrækkerne, er Sunes melding til trænere, spillere og forældre.

Hvordan bruger Sune sin tid, når det drejer sig om opmærksomhed til den enkelte spiller. Er det de spillere, der er højest i hierarkiet, der får mest opmærksomhed fra Sune, eller de spillere, der er nederst i hierarkiet.

”Livet er til tider rigtigt hårdt, men kan vi holde fokus på de gode ting, og de ting vi ønsker, der skal ske for os selv, så er det fantastisk at være til.

For mig handler det om indsatsen.

Jeg foretrækker jo altid den udmærkede spiller, som leverer en kæmpe indsats, end den rigtige gode spiller, som pisser sit talent væk. Jeg skal hjælpe begge lige meget…

Vi skal tale indsatsen op – vi skal tale sparringsspillerne op.”

Episoden er første del af samtalen med Sune. Hør 2. del og få 3 gode råd til dig der gerne vil være mentalt stærkere i episode #106.

Denne episodes samarbejdspartner er YONEX, min foretrukne leverandør når det drejer sig om sportsudstyr til ketsjersport.

http://yonex.dk/Cms/

https://www.instagram.com/yonexscandinavia/ 

https://www.facebook.com/Yonexdk

yonex_logo_beskaaret9uzoj.png