https://www.podbean.com/media/share/pb-u2jx8-13ee928

Dette er 2. del af samtalen med tidligere landstræner og nuværende sportschef i Team Skælskør Slagelse, Steen Schleicher Pedersen.

Hør Steen fortælle om en af verdens bedste herredoubler: Jens Eriksen og Martin Lundgaard – en double, der fik tilnavnet cowboyen og bogholderen. Vi taler om, hvilken personlighedstype, der gør forskellen, når det virkelig spidser til. Og her kommer Anja Andersen ind i lydbilledet.

“Vi må gøre noget andet her, for det her kommer ikke til at virke.

Ting tager tid, så man skal have noget tålmodighed, men man skal på den anden side også være utålmodig. Hvis man er i gang med noget der ikke virker, så skal man gøre noget andet”.

Ordene er Steens.

07.00 Steen taler om, hvordan han bruger evaluering… hele tiden. Det skyldes hans analyserende talent, som kører hele tiden (Her refererer Steen til sin Talent Test TT38 – hør episode #6 og #7 hvor der er fokus på Talent Testen TT38).

Jeg har selv været ekstremt dårlig til at rose – nu er jeg bare dårlig, så jeg er på vej

Sig hellere nej tak end at skulle arbejde med noget som er kedeligt.

Vi har i dansk badminton haft nogen magre år, hvor vi har haft en dårlig ledelse, og det starter helt oppe ved formanden.

Jeg kan godt se for mig, at landstræneren opholdt sig i Dubai hos Viktor og Anders sammen med nogen af vores unge talenter.

Mennesker gør det, der giver mening for dem.

Vi skal være superopmærksomme på, at ungdomsspillerne ikke står og laver multibold uden feedback.

En af de værste ting, som jeg har lavet som træner, var at jeg fik en spiller – et kæmpetalent – til at stoppe fordi, at jeg havde langt større ambitioner på hans vegne end han selv havde på det tidspunkt.

10.50 Steens tre gode råd til dig der vil være mentalt stærkere:

  1. Grib dig selv i at gøre noget godt og ros dig selv og ros også andre
  2. Du er ok, også selvom du bare er et almindeligt menneske
  3. Lær dine styrker at kende

14.00 Hvor ser Steen dansk badminton henne om tre år? Det handler rigtig meget om ledelsen iflg. Steen. Hvilke interne udfordringer og internationale udfordringer står vi overfor?

25.00 Hvad ser, hører og føler Steen, når han gerne vil lykkes med at få sin driver til at slå mere lige på golfbanen? Et spændende dyk ned i Steen læringsværktøjskasse med NLP, en beslutningsboks og en eksekveringsboks.

Hør Steens råd til sit yngre jeg som 12-årig: Det skal nok gå alt sammen, og du er ok.

Og Steen vil gerne have et godt råd til sit ældre jeg, men han giver også et råd til dig, kære lytter – i slutningen af 40’erne: Sørg nu for at holde dig i form.

Steen vil gerne invitere håndboldtræneren Jan Pytlick i Mental Vinder studiet til en snak om mental styrke.

Steen giver en sidste boganbefaling, som har hjulpet til en bedre forståelse af sig selv og sin medmennesker. Bogen hedder Fordelen ved at være indadvendt af Marti Olsen Laney.

Denne episodes samarbejdspartner er YONEX, min foretrukne leverandør når det drejer sig om sportsudstyr til ketsjersport.

http://yonex.dk/Cms/

https://www.instagram.com/yonexscandinavia/ 

https://www.facebook.com/Yonexdk

yonex_logo_beskaaret9uzoj.png