https://www.podbean.com/media/share/pb-p2n85-14a4f24

”Jeg er stadigvæk på mit 11. sabbatår

En dag tog jeg en kold tyrker og genfandt den gamle Rasmus, ham som vennerne kunne stole på og en der altid var i godt humør.

Failure is success if you learn from it. Der findes ikke forkerte følelser, der findes positive og negative følelser, men ingen af dem er forkerte – de har alle sammen et job hos dig.”

Ordene er Rasmus Schelde-Bollins. Rasmus arbejder til daglig i TalentX, hvor han hjælper virksomheder med at finde de rette talenter og med at skabe en High Development Culture. Han er en passioneret gamer (World of Warcraft) og er en stor vidensbank.

Glæd dig til en episode med en knivskarp og indsigtsfuld gæst, som deler sine tanker og erfaringer med inspiration fra blandt andre Søren Kirkegaard, Marcus Buckingham, Carol Dweck, law of attraction og kvantefysikken.

14.00 Hør hvorfor talenter er så interessante at arbejde med. Du kan ikke putte mennesker i en kasse uden at skære hjørnerne af.

Hvem er det, der skal sørge for at medarbejderne er motiveret på arbejdspladsen? Vil du være en god leder, skal du kende dine medarbejderes motivationsknapper og demotivationsknapper.

Marcus Buckingham – ”9 lies about work” en bog der er værd at læse

23.15 Hvad er en Mental Vinder for Rasmus? For mig er det en, der ser en læring i alt, hvad der sker i livet på godt og ondt.

Rasmus fortæller om law of attraction – vi dykker ned i kvantefysikken, frekvenser og alt er energi og vibrationer.

Hvis du indstiller dit sigtekorn på et eller andet, så er verden fyldt med muligheder og det skal nok komme til dig.

Hør mere om Law of attraction i episode #112.

Rasmus fortæller om forskellen på en der ikke er mentalt stærk og en Mental Vinder. Det handler om at se verden i sort/hvid versus i farver. Hør om ”the art of showing up”, som en måde til at skabe en livsændring.

Fastlåst vs udviklende mindset:

Jeg var bare uheldig (fastlåst mindset)… så er det jo lidt spøjst, at du har været uheldig 6 uger i træk.

Det der er gennemgående for os alle (…med udviklende mindset); vi er ikke bange for at se dumme ud.

Her kan du læse Rasmus’ indlæg på LinkedIn om WOW og mindset.

I episode #122 kan du høre 2 del af samtalen med Rasmus.

Denne episodes samarbejdspartner er YONEX, som er min foretrukne leverandør når det drejer sig om sportsudstyr til ketsjersport.

http://yonex.dk/Cms/

https://www.instagram.com/yonexscandinavia/

https://www.facebook.com/Yonexdk

yonex_logo_beskaaret9uzoj.png