https://www.podbean.com/media/share/pb-fyp2e-1506a2b

Mads Hansen er et passioneret menneske, der brænder for håndbolddommer jobbet. Han blev i 2017 kåret til verdens bedste dommer sammen med sin daværende makker Martin Gjeding. Han er lige kommet hjem fra OL i Tokyo, hvor han var på banen (episoden er optaget i 2021). Hør ham i en ærlig og inspirerende samtale, hvor vi taler om at være en Mental Vinder og hvilke udfordringer der kan udfordre vores mentale styrke.

I 2012 blev Mads ramt af en aggressiv form for lymfekræft. Et forløb han er kommet igennem, som har været med til at gøre ham til det menneske, han er i dag. Kræftsygdommen har været en årsag til at han har stiftet virksomheden Cocurra (cocuura.dk), som hjælper virksomheder med at stå stærkere, når kritisk sygdom og alvorlige livskriser rammer arbejdspladsen.

9.00 Hvad er du mest stolt over at have opnået i dit liv?

11.30 Hør historien bag Cocuura – courage to care. Mission: At være kulturskabere og ikke quick-fixere.

17.30 Hvad gør jeg, hvis der er kolleger, der bliver ramt af en livskrise eller kritisk sygdom? Hør hvordan en insisterende kollega gjorde en stor forskel under Mads’ kemobehandlingsforløb.

23.00 Hvad er en Mental Vinder for dig? Skab små succeser i dagligdagen – microwins.

25.00 Hvad kendetegner en person med et Mental Taber mindset?

Det handler om dig selv – husk at starte med at pilen altid peger indad på dig selv.

28.40 Mads svarer på lytterspørgsmål: Har du altid vidst at du ville være international håndbold dommer? Her deler Mads fun fact: Diplomet fra Guiness Book of Records, der hænger hjemme på det gamle drengeværelse hos hans forældre.

31.00 En snak om forberedelse, afvikling af en kamp og evaluering. Sådan arbejder en af verdens bedste dommere.

36.30 Sådan håndterer Mads håndboldsspillernes og trænernes protester mod afgørelser, der går dem imod. En snak om kropssprog og evnen til at træffe hurtige beslutninger.

41.30 Evaluering og debriefing – sådan gør vi. Hør om brug af video, karakterer og sæsonranking.

43.00 Sidder du med en drøm om at blive håndbolddommer – så hør Mads fortælle, hvorfor du skal gøre det og hvad det har givet ham.

44.45 Mads svarer på lytterspørgsmål: Hvad kan trigge dig, så du ikke har Mental Vinder adfærd og hvordan håndterer du det?

48.00 Mads giver tre gode råd til lytterne til at blive 1 % bedre hver dag. 1. Vær afslappet, 2. sæt små målsætninger og 3. Det handler om at have det sjovt.

52.00 Sådan præsterer Mads sit bedste, og lige en opfordring til alle: Den bedste motion er ikke den du tænker på, men den du laver.

55.25 Hør Mads’ råd til sit yngre jeg som 15-årig, som også er rettet til hans egen 15-årige søn.

56.50 Mads’ råd til sit ældre jeg – som pensionist.

Mads vil gerne se Frans Hammer, næstformand i DIF og Mathias Gissel – Danmarks nye strålende håndboldstjerne i Mental Vinder studiet til en snak om at være en Mental Vinder.

 

Denne episode er en recast af episode #26.