https://www.podbean.com/media/share/pb-2u24v-151da18

Lise er en talentfuld undersøgende journalist, der står bag en række spændende projekter og bøger blandt andet:

“Til kamp for det gode talentliv”, ”Jagten glæden og det bedste talentliv”, ”Sportsforælder – familierevolutionen du ikke så komme”, bloggen ”talenternestalerør.dk” og ”Med glæden som våben”.

Lise er tosset med sport og det bedste talentliv. I denne episode snakker vi om at finde glæden ikke bare i sportens verden, men også i livet generelt. Lise har dyrket mange forskellige sportsgrene og er flere gange dansk mester i badminton.

Hør om gråd på håndboldlinjen i Oure, når en ung spiller mødes med udsagnet: ”Du kan blive den nye Anja Andersen”.

Sport er stadig for sjov. Men det er ikke for sjov, når man tilrettelægger sin dag, uddannelse og liv efter sporten.

Vi kommer rundt i sportsverdenen til en række sportsmiljøer: håndboldlinjen på Oure, fodboldmiljøet i FC Midtjylland, Kasper Hjulmand og Keld Bordinggards udvikling af fodbolden med ”Den ny vej”. svømmeklubber i Nordsjælland og badminton.

Du får gode råd af Lise uanset om du er atlet eller sportsforælder.

7.00 Et dyk ned i bogen ”Jagten på glæden og det gode talentliv”, nemlig de fire former for glæde

14.30 Hvad kendetegner et godt sportsmiljø, hvor der er glæde?

Hør om forskellen i de forskellige idrætsgrene, når det handler om det sociale og oplevet glæde. Hør om Erik Sviatchenko og Jonas Løssel fra FC Midtjylland.

19.00 Gråd på håndboldlinjen i Oure, når man mødes med udsagnet: ”Du kan blive den nye Anja Andersen”.

22.00 Hør om New Zealands succesfulde strategi for udvikling af gode sportsmiljøer – ”Balance is better”. Mindre fokus på konkurrencer og flere træningssamlinger med fokus på inklusion. Målet er at få flere til at dyrke sport efter en række år med stigende frafald i sporten. Det er ved at sprede sig til enkelte sportsgrene i Danmark.

29.30 Kristian Eriksens hjertestop og Kasper Hjulmands og holdets håndtering af den tragiske hændelse. Hvordan har det påvirket relationen mellem spillerne og landsholdets fans?

34.00 Hvad er en Mental Vinder for Lise? Som atlet og almindeligt menneske. Lise fortæller om sin egen depression og håndtering af bekymringstanker.

40.00 Hvad kendetegner en sportsforælder, som er mentalt stærk og den bedste støtte for sit barn? Gode råd til sportsforældre.

48.45 Lises tre gode råd til lytterne, der gerne vil have mere glæde i dagligdagen og være mentalt stærkere.

54.45 Lises råd til sit yngre jeg – hvis du har en drøm, så er det en gave. 58.45 Lises råd til sit ældre jeg.

1.01.10 Hvem vil Lise invitere ind i Mental Vinder studiet? Kim Vistisen

Jeg kan varmt anbefale at læse Lises bøger og blog, hvis du er atlet, træner, leder eller forælder til et sportsbarn. Besøg lisekissmeyer.dk, talenternestalerør.dk.

(Episoden er en recast af episode #29).

Denne episodes samarbejdspartner er YONEX, som er min foretrukne leverandør når det drejer sig om sportsudstyr til ketsjersport.

http://yonex.dk/Cms/

https://www.instagram.com/yonexscandinavia/ 

https://www.facebook.com/Yonexdk

yonex_logo_beskaaret9uzoj.png