https://www.podbean.com/media/share/pb-n3k2f-152ef09

”Da jeg begyndte på min cykelmekaniker uddannelse, blev mit badmintonspil bedre.

Det er ingen hemmelighed, at jeg er enormt introvert – så når jeg står i cykelværkstedet bliver jeg faktisk ladet op mentalt.

Japanerne gør bare, hvad de får besked på”.

Ordene er Kim Nielsens – succesfuld badmintontræner for spanske Carolina Marin og tilknyttet det franske badmintonforbund. Kim er lige hjemkommet fra Sæsonfinalerne i badminton, hvor han coachede Carolina til en 2. plads. Kim brænder for badminton og har været en del af landstræner-teamene i Danmark, Holland, Frankrig og Spanien.

Glæd dig til en spændende episode, hvor vi kommer vidt omkring. Og en del handler selvfølgelig om badminton. Om resultatfokus versus procesfokus. Kim tager os med ind på banen til Sæsonfinalerne i Kina, hvor Kim coacher Carolina Marin. Vi taler om kulturforskelle og evnen til at lære

8.00 Kim fortæller om sin badmintonrejse og om at være i samme årgang som Peter Gade.

Jo mere du ved om et emne, jo mere finder du af, hvor lidt du egentlig ved. Der er flere veje til succes.

Kim deler sine tanker om forskellen i spillestilen, når vi sammenligner de forskellige badmintonkulturer. Asien set i forhold til Europa.

28.00 En tur til træning i Lyngby Badmintonklub, hvor Kim er træner.

Jeg tror på, at vi lærer noget hver eneste minut – hver eneste dag.

36.00 Kim fortæller om vigtigheden i at være en god oplægger/feeder til træning. Og at der er meget læring i at være en god feeder.

Du kan høre 2. del af samtalen med Kim i episode #136.

 

Denne episodes samarbejdspartner er YONEX, som er min foretrukne leverandør når det drejer sig om sportsudstyr til ketsjersport.

http://yonex.dk/Cms/

https://www.instagram.com/yonexscandinavia/ 

https://www.facebook.com/Yonexdk

yonex_logo_beskaaret9uzoj.png