https://www.podbean.com/media/share/pb-87h83-1478650

”En af mine stærke sider er, at jeg aldrig har været bange for at dumme mig eller se lidt dum ud. Eller vove nogen ting, hvor jeg tænker; jamen, jeg ved godt, at der ikke er fast grund under fødderne, men hvor kan det her bære mig henad.

Vi har også ting, der sker i livet udenfor håndbolden, som vi også bringer med os.

Uanset hvor jeg har været har jeg altid haft fællesskabet som nr. 1.”

Ordene er Karen Brødsgaards.

Karen har haft en fornem spillerkarriere på landsholdet i håndbold. Hun har vundet 2 OL-guldmedaljer hhv. i 2000 og 2004 og EM guld i 2002. I tiden efter den aktive karriere, har hun været underviser på højskoler, været assistenttræner, træner i både Sverige og Danmark og har uddannelser som idrætspædagog og Mastercoach på CV’et.

Glæd dig til en spændende samtale om fællesskaber, vedholdenhed og nysgerrighed.

Svend Brinkman, Camilla Martin, Tonje Kjærgaard, Anja Andersen, Camilla Andersen, Jan Pytlick og Kim Jensen er en række af de mennesker, der har efterladt et indtryk hos Karen og som du kan høre om i denne 1. del af samtalen med Karen.

Vi taler om at være ung og overgangen fra Ungdomslandsholdet til Dame A landsholdet. Og et rigtigt godt råd fra Karens mor: Tror du ikke bare lige, du skal give det en chance?

Jeg forstår dælme godt, at ungdommen har svært ved at vælge for de kan prøve alt.

Ofte siger jeg til dem: Nu skal I ikke prøve noget, som I er dygtige til – det ved I jo I kan. Hvis man tager på højskole, skal man prøve det, som man ikke er så dygtig til, og så finder man ud af det.

Hør hvad Karen blev opmærksom på i skiftet fra rollen som spiller til trænerrollen. Og fællesskabets betydning for succes.

I næste uge kan du høre 2. del af samtalen.

Tak for at du lytter med!