https://www.podbean.com/media/share/pb-yayip-139ffa4

Slår du tit dig selv oven i hovedet med hårde ord og selvbebrejdelser?

Hvis jeg ikke klarer det perfekt, er jeg ikke noget værd.

Hvordan er din indre samtale om dig selv?

Mød Christoffer, som før jeg hjalp ham, kun talte positivt til sig selv 3 ud af 10 gange. De øvrige 7 gange slog han sig selv oven i hovedet og var negativ overfor sig selv.

Efter at have arbejdet med sig selv ændrede han det til, at 8 ud af 10 gange talte han positivt om sig selv og sin adfærd.

I denne episode får du NNP metoden – negativ, neutral, positiv metoden. En metode som hjælper dig og giver dig lov til at have negative følelser og tanker, men som samtidig bringer dig videre frem til dit mål.

Metoden finder du i min bog: Nå dine mål – ryd forhindringerne af vejen med små overkommelige skridt. Hvis du vil læse bogen, kan du købe den her: https://mentalvinder.dk/naadinemaal/

Bogen beskriver en 4 trins metode til at nå dine mål.

I denne episode skal vi ud at flyve i helikopter. Vi kommer ud på en øde ø og skal forholde os til, hvem vil vi gerne have med på den øde ø. Nå ja, så taler jeg også om tre dele af vores hjerne: Tænkehjernen, følehjernen og krybdyrhjernen.

Og så giver jeg dig en kærlig udfordring. For efter denne episode har du forhåbentlig fået ny indsigt, men hvis du ikke følger indsigt op med handling, så fortsætter dit liv som nu.

Indsigt er godt – handling er bedre!

God lyttelyst. 🎧

Del denne podcast med en der vil have gavn af den.

Dermed har du for en dag været med til at gøre en andens dag bedre. 🙂