https://www.podbean.com/media/share/pb-drzdv-15950f4

”Jeg har nu verden som min arbejdsplads” Jeg føler, at jeg har fået plads til det hele med min online forretning og følelsen af at være på ferie i weekenderne.

”De seneste to år har jeg fået en bedre og sundere opfattelse af, hvad succes er. For jeg går efter det, der er vigtigt for mig. Jeg har nu fundet min rette plads her i Lissabon og har nu verden som min arbejdsplads”.

Jeg vil gerne kunne leve af min online forretning og skabe noget stort, men det behøver ikke gå så hurtigt, og jeg vil have plads til de ting, der er vigtige for mig for at jeg har god energi i dagligdagen.

Mød en stærk kvinde, der er i gang med at blive ”verdensmester” i digital markedsføring og specifikt i Google Ads. Eloïse Steen er 30 år og kvinden bag https://Eloisesteen.com. Hun hjælper travle virksomhedsejere med at skalere online med annoncering på Google.

Men Eloïse indeholder meget mere end det. Hun er tro mod sine værdier om at der skal være andet end arbejde i livet. Lyt med til en spændende snak, hvor vi kommer (næsten) hele verden rundt:

Bekymringerne ved at starte ud som selvstændig, turde stole på processen, så skal resultaterne nok komme, Eloïse som badmintonspiller, følelsen af at være på ferie i weekenderne og at vi skal huske på, at intet er for evigt.

 

16.20 Hvad ser du tilbage på med stolthed at have oplevet og opnået i dit liv indtil nu?

Vi taler om, hvad en god uge indeholder for Eloïse. Arbejdet fylder selvfølgelig, men alt det uden om arbejde prioriterer hun rigtigt højt. Eloïse er nysgerrig på at lære Portugal og kulturen at kende, hun er et socialt menneske og der skal være tid til at dyrke sport.

25.30 Hør hvordan Eloïse definerer en Mental Vinder

35.00 Hør Eloïses råd til dem der er ”mentale tabere”.

39.00 På hvilke områder i hendes liv, vil hun gerne være mentalt stærkere. Og Eloïse giver sig selv et godt råd, der handler om mere struktur og mere målrettethed, der skal understøtte hendes ”hvorfor” – hvorfor skal jeg gøre dette?

42.45 Eloïses tre gode råd til lytterne

Intet er for evigt.

se på mulighederne i stedet for at se tilbage på det du ikke kan ændre på. Sætte min energi det rigtige sted – det handler om mig.

Se på hvad du kan få, fremfor at se på det du kan miste.

46:00 Et godt råd til Eloïses yngre jeg. Et råd, som er rettet især til jer, der skal vælge videregående uddannelse eller er i gang med videregående uddannelse.

55.00 Et godt råd til Eloïses ældre jeg.

Eloïse vil gerne invitere Liv Johansen – livness.dk i Mental Vinder studiet.

Hør også Eloïses afsluttende bemærkning, som i hvert fald bekræftede mig i at jeg er på rette vej.

Vil du i kontakt med Eloïse finder du hende på Instagram: eloisejas og på LinkedIn: Eloïse J. A. Steen.

Denne episode er en recast af episode #36.