https://www.podbean.com/media/share/pb-7mp5s-1471267

I denne episode træner du dine fem sanser; se, høre, lugte, smage, føle og den sjette sans – intuitionen:

Sanseøvelser, også kaldet sansetræning, har til formål at “motionere” sanserne. Du lærer dine sanser bedre at kende, og du lærer noget om de følelser, der dukker op, når du bruger de forskellige sanser.

Et andet formål med sanseøvelserne er at stimulere vores sanser, hvilket forhåbentlig giver nogle mere skærpede sanser, mere bevidsthed omkring sanserne og en udvidet sanseforståelse.

  • Fokuser på åndedrættet.
  • Tag en tur med på stranden.
  • Nyd din livret.
  • Se dig selv præstere fantastisk i en konkurrence, hvis det fx er sport. Eller til en præsentation eller til et møde på jobbet, hvor du præsterede på højeste niveau. (Byt selv ordet konkurrence ud med det, der giver mening for dig).
  • Mærk forskellen på det dybe åndedræt og det overfladiske åndedræt.
  • Tænk på en person, som er en rollemodel for dig. Brug din fornemmelse/intuition til at blive mere bevidst om, hvad du kan gøre for at blive lige så god som eller bedre end din rollemodel. Hvilke mentale udfordringer er det du gerne vil have løst for at udvikle dig hurtigere og nå dine mål hurtigere?
  • Mærk forskellen på spændte og afslappede muskler.
  • Kom tilbage til nuet.

Når du laver øvelsen, må du ikke køre bil eller cykle eller gå i befærdede områder. Find dig et roligt og uforstyrret sted i de 9 minutter som øvelsen varer.

God fornøjelse. 🙂💓

Har du brug for sparring eller coaching er du velkommen til at kontakte mig på bn@mentalvinder.dk. Eller book en 20 minutters uforpligtende samtale med mig her: Du finder flere meditations øvelser på https://mentalvinder.dk/gratis-inspiration/ 

 

Denne episodes samarbejdspartner er YONEX, som er Thomas’ og min foretrukne leverandør når det drejer sig om sportsudstyr til ketsjersport.

http://yonex.dk/Cms/

https://www.instagram.com/yonexscandinavia/ 

https://www.facebook.com/Yonexdk

yonex_logo_beskaaret9uzoj.png