https://www.podbean.com/media/share/pb-kqvj3-14befb3

I 1989 udgav Stepenhen Covey bogen 7 gode vaner. I denne episode dykker jeg ned i vane fem af hans 7 gode vaner :

Søg først at forstå, dernæst at blive forstået.

Det handler om kommunikation og især det at lytte…

For mange af os kan det være værdifuldt at lytte lidt (meget?) mere, før vi taler.

Så sent som i sidste uge fejlede jeg og glemte at lytte nok. Jeg var så optaget af at nå mit mål, at jeg overhørte input fra andre og modstand fra andre. Hvem kender ikke til begrebet: Alle ønsker udvikling, men ingen ønsker forandring?

Det resulterede i en dårlig stemning, hvilket fik mig til at stoppe op og lave denne episode.

PS! Hvis du finder talefejlen i podcasten, så send mig en kærlig tanke og en kommentar på Facebook om, at det er menneskeligt at fejle. Så sender jeg dig en gave, der giver dig flere gode dage. 😊

God lyttelyst!

Jeg er taknemmelig for, at du lytter med. Og jeg bliver rigtig glad, hvis du giver podcasten et like eller deler den med dit netværk. Du har helt sikkert to mennesker i tankerne, som vil blive glade for at få inspirationen i denne episode. Giv det videre med kærlighed. 💓🪴😊