https://www.podbean.com/media/share/pb-2v36e-1494090

Det var en mandag aften. Jeg gik og ryddede af efter aftensmaden. Igen havde jeg spist lidt for meget aftensmad. TV’et kørte i baggrunden – på TV2.

Der var reklamer igen… pludselig stoppede jeg op. På skærmen var der et billede af en familiefar midt i livet – han var lidt for godt i stand. Og så hørte jeg:

Det du putter i munden efter 18 sætter sig om natten.

Det var første gang i mit liv, at jeg hørte den sætning. Og den gjorde noget ved mig.

Den fik mig til at stille spørgsmål til mig selv. Og det bedste spørgsmål, som jeg stillede mig selv var: Hvad er du bange for?

Hvad er du bange for, at der sker, hvis du ikke spiser noget sødt efter kl. 18?

Hør svaret i denne episode.

I denne episode dykker vi ned i det at stille spørgsmål, stille de gode spørgsmål, stille de spørgsmål der får dig derhen, hvor du gerne vil hen.

Jeg deler min historie fra 2022 om at få en bedre kropssammensætning og mindre indre fedt. Jeg vil nemlig være her mange år endnu. Derfor vælger jeg at ændre min adfærd omkring hvad jeg putter i munden og hvornår. 😊

Jeg er coach, far, mand, badmintontræner, mental træner, arbejdslystkonsulent og forfatter. Men jeg er også et menneske der vil fremstå som sund og en der passer på sig selv.

Det handler om mine værdier og overbevisninger, som hviler på mine færdigheder, viden og evner.

Du hører om de neurologiske niveauer, som kan hjælpe dig til at blive mentalt stærkere og mere bevidst om hvor du vil hen med dit liv.

Her er de neurologiske niveauer:

Omgivelser

Adfærd

Færdigheder

Værdier og overbevisninger

Identitet

Vision – mening

Vil du have sparring eller coaching, så er du velkommen til at kontakte mig på mail: bn@mentalvinder.dk eller besøg mentalvinder.dk og book en tid til en uforpligtende 20 minutters samtale.

Husk at abonnere på podcasten. Så er du blandt de første, der ved når en ny episode er tilgængelig. 👍😃

Denne episode er en recast af episode #49.

Tak for at du lytter med. Det betyder mere for mig end du tror. 🙏