Professionel coaching

Vi tilbyder professionel facilitering af

workshops/seminarer for virksomheder og coaching

af ledere og private.

Hver for sig er vi gode – sammen bliver vi de bedste.

Velkommen!

Du har mål og drømme.

Du vil gerne være den bedste udgave af dig selv.

Vi hjælper dig som menneske eller dit team med at blive den bedste udgave. Når vi ser dig og dit team vokse gennem meningsfuld forandring, så har vi gjort en forskel. Det er vores mission!

Gejst, glæde og VIWA (Vinder Indstilling Winning Attitude) er de tre vigtigste ”adfærdsværktøjer”, som vi anvender for at komme i mål sammen med vores kunder.

Erhverv

Når vi samarbejder med virksomheder er det med udgangspunkt i den systemiske tankegang – nemlig at intet kan forstås isoleret. Samtidig har vi stor respekt for det enkelte individ, som er et system i sig selv.

”En forskel, der gør en forskel” er en vigtig sætning for os, når vi arbejder under mottoet: ”Sammen finder vi vejen og bliver de bedste!”

Foredrag

VIWA® Coaching holder mange foredrag/workshops. Vi er eksperter i personlig udvikling gennem brug af positiv psykologi, og vinderindstilling. Det kalder vi for VIWA. (Vinder Indstilling Winning Attitude). I har mulighed for at få et skræddersyet foredrag, der passer til netop jer og jeres behov.

Personlig

”Jeg har lige haft en oplevelse, hvor jeg har brugt alt det jeg har lært hos dig, og det gik bare SÅ GODT! Jeg er så glad og jeg står fast på den jeg er, og hvad jeg repræsenterer”
Helle, underdirektør

Skal vi hjælpe dig ligesom Helle?

Vores coaching er baseret på NLP, hvor Bjarne er NLP Master Coach med over 1.000 timers coaching og 20 års erfaring med talentudvikling på CV’et.

Sammen bliver vi de bedste!

Sport

Jeg taber aldrig – enten vinder jeg, eller så lærer jeg.

Bliver du tit nervøs, når du konkurrerer?
Ønsker du at blive stærkere mentalt og udvikle din koncentrationsevne?
Har du svært ved at styre dine følelser/dit temperament?
Er du verdensmester til træning og middelmådig til konkurrencer?

Vi arbejder både individuelt og med hold.

Talent

Udnytter du dit fulde talent?

VIWA Coaching er Master certificeret i TalentTest TT38. TalentTesten afdækker dine talenter, og gør dig til den bedste version af dig selv. Når individer kender sine talenter, performer og trives de bedre, både på arbejdet samt i det personlige liv. ”Vi har alle en Superman gemt  under tøjet, det handler udelukkende om, hvordan du får de rette talenter frem!”

VIWA Coaching

Vores kunder siger om os, at vi er eksperter i at få mennesker til at tale sammen på nye måder. Både når de kommunikerer med sig selv og med andre. Kald os coach, motivator, facilitator, sparringspartner – det er ikke så vigtigt. Det vigtige er, hvilken forskel, vi kan gøre for dig, dit team eller din virksomhed. Vi sætter en ære i at være den forskel, der fremadrettet gør en forskel. Starte ny adfærd der giver større arbejds- og livsglæde… og en bedre bundlinje. 

Anbefalinger fra glade kunder

Fujitsu A/S

Kick off seminar: Hver for sig er vi gode, sammen bliver vi de bedste! “En super god dag, hvor alle deltog aktivt og åbent. Det er en gruppe af meget forskellige personer, med forskellige roller. Bjarne formåede at få alle med hele dagen. Det var en aktiv dag, hvor vi arbejdede sammen i forskellige grupper. Tempoet var tilpas højt til, at det ikke blev kedeligt, og alle var på helt frem til kl. 17.00, hvor det sluttede. Målet med dagen var at få mere fat i vores vindermentalitet, og folk blev udfordret igennem hele dagen. Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi laver sådan et arrangement.”

Laila Nørgaard, Sales Director Fujitsu A/S

Nordisk Film Central Business Support

”Kommunikation, positiv tilgang til livet, domæneteori, vanebrydning – legotårne, tegning… og meget mere. Tak for nogle super inspirerende timer, og efterfølgende refleksioner; Hvordan kommunikerer jeg mine værdier? Hvad er en fantastisk dag? Vanetjek – hvilke vaner skal udskiftes?… Det eneste negative… vi havde kun en halv dag… det burde have været en hel!”

Vibeke Schöler Høgsgaard, Business Support Director, Nordisk Film Central Business Support

Bjarne er en aldeles fremragende konsulent på de forskellige parametre, som man skal beherske. Opstart med to vigtige ting:

“Skaber god kontakt mellem deltagerne ved at lade dem lave fysiske øvelser, som giver aktivitet og glæde. Dernæst en kognitiv øvelse, hvor man i grupper af to skal drøfte spørgsmål, valgt ud fra spørgsmål, man trækker, og hvor spørgsmålene er generelt vigtige for den efterfølgende proces. Han styrer på en empatisk og klart fokuseret og yderst relevant den efterfølgende drøftelse mhp at skabe afklaring af struktur og metoder, fordeling af arbejdsopgaver og plan for det videre arbejde. Afslutter meget fint med at give deltagerne lejlighed til at udtrykke begejstring over deres arbejde. Jeg kan meget varmt anbefale Bjarne Nielsen som konsulent til at understøtte udvikling i din forening eller organisation.”

Agnes Hauberg bestyrelsesmedlem i Global Kidz – World Dance Academy

Vi havde i dag besøg af Bjarne ved Powerjobsøgerne i Ballerup. Det var et aldeles fremragende foredrag, og for mig, det bedste jeg har oplevet i denne sammenhæng overhovedet. Det er involverende og piller ved os som mennesker også når det hele bliver lidt ubehageligt. At du kan gøre det på kun to timer, vidner en del om dine evner og kompetencer, samt den viden du har i dette felt. Du har vores varmeste anbefalinger.

Erik Jacoby Petersen, Powerjobsøgerne

CooperSurgical – Teamdag

Sigi Christiansen, Manager, Commercial & Business Support